We Lever. Petits allotjaments turístics

comunicació sostenible de we lever

Serveis:

Marca
Pàgina web
Estratègia digital
Difusió

El client:

We lever és una nova empresa que ofereix serveis de gestió i distribució a petits allotjaments turístics integrats al seu entorn que fomenten un turisme responsable.

ecobranding per petits hotels

El repte:

La marca no existia i ens van demanar crear tot el seu univers des de zero per tal d’oferir una experiència transversal que ajudés a potenciar la marca i els seus valors i acompanyar-la en un creixement sostenible per ajudar els petits allotjaments a competir amb les grans cadenes hoteleres.

disseny de marca de receptiu del sector turisme

La solució:

Partint d’un anàlisi profund del mercat i dels buyer persona, vam desenvolupar l’estratègia de la nova marca: naming, tagline, personalitat, valors, storytelling i promesa de marca. Vam crear la seva identitat visual i verbal i el seu material corporatiu que transmet els seus principals valors: sostenibilitat, honestedat, claredat, innovació, creixement i proximitat.

Un cop creada la marca, vam dissenyar la pàgina web i vam definir la seva estratègia digital per activar-la online. Community management, email marketing i marketing de continguts són algunes de les principals accions que estem duent a terme per ajudar a We lever a aconseguir els seus objectius.

disseny de pàgines web per a allotjaments turístics

La relació entre We Lever i Xadoloco no és una relació entre empreses si no entre persones. Són professionals properes, empàtiques i tenen una gran passió per la seva feina. S’integren a l’equip ràpidament i passen a ser un membre més de l’organització. T’ajuden a identificar la visió i el missatge de l’empresa, a més de potenciar-lo sempre amb idees innovadores per millorar cada dia estant al teu costat.

Mónica Sanchez