App La Meva Salut: Restylling de l’aplicació de Salut de la Generalitat

disseny ui per apps i web responsive

Serveis:

Disseny UI

L'encàrrec:

La Meva Salut és la plataforma digital del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Un espai obert a tots els ciutadans amb accés a totes les dades referents a la seva salut i el seu benestar. La Generalitat volia millorar l’experiència d’usuari de la seva plataforma, tant en web com en app, renovant tot el disseny per fer-lo més actual, més fresc i més proper.

El projecte tenia com a objectiu actualitzar l'app assegurant una bona accessibilitat. L'accessibilitat vol dir dissenyar tenint en compte la diversitat dels usuaris amb dificultats de visió, lectura, ansietat..., Aquest element feia especialment atractiu el projecte on no es tractava només de dissenyar sinó assegurar la bona experiència per a tots els públics.

El projecte:

En una primera fase, calia fer una pluja de propostes molt oberta i diferent per trobar quina línia d'estil era la més adequada per la nova "La meva Salut".

propostes de disseny diferents propostes de disseny estils i propostes de disseny

Al mateix temps, treballàvem la iconografia i com presentar-la dins l'aplicació tenint en compte els criteris d'accessibilitat.

disseny d'iconografia i accesibilitat web

Un cop l'estil començava a estar definit, calia anar creant els components que intervindrien a les diferents seccions de l'app.

disseny de components per app diseño de componentes para app

Finalment vàrem crear els arxius necessaris per a la fàcil implementació per part dels maquetadors dels dissenys que havíem treballat.

Conclusions:

El disseny de "La meva Salut" ha requerit el sistema d'iteració, on abans d'entregar el projecte final ha calgut anar treballant des de genèric a més concret, en fases molt petites i validant per part del client cada entrega. Aquest sistema és necessari en projectes grans on cal afrontar el projecte en petits reptes per anar avançant de forma més sòlida.

Si vius a Catalunya, no oblidis donar-te d’alta a “La meva Salut”, de ben segur que et serà molt útil!

-->