Contacte

Endavant Haití! Cuines més saludables i sostenibles per als pobles d'Haití.

ecobranding per ong

Serveis

Marca
Pàgina web
Difusió

El client:

Endavant Haití! és una petita ONG catalana que construeix cuines millorades en una petita població rural d’Haití. Les cuines millorades tenen una combustió més eficient que les tradicionals, son més segures, menys perjudicials per la desforestació i per la salut de les famílies. Un petit acte amb un gran impacte positiu social i ambiental.

pàgina web per una ong

El repte:

Crear de zero la imatge de marca de l’ONG i dissenyar i executar la seva estratègia de comunicació i captació de fons comunicant els beneficis de les seves accions i realitzant una forta campanya de sensibilització i difusió sobre Haití.

comunicació sostenible per una ong

La solució:

Vam dissenyar i executar la seva campanya de llançament que requeria, d’entrada, la creació de la seva imatge corporativa i de la seva pàgina web. Es va plantejar i executar una estratègia de comunicació a nivell digital i una campanya de captació de fons que va incloure l’organització d’esdeveniments de presentació del projecte, debat i sensibilització sobre Haití, comunicant els valors de l’ONG i el seu projecte que va poder arrencar amb èxit al finalitzar la campanya.

disseny de marca per una ong