Contacte

Endavant Haití! Cuines més saludables i sostenibles per als pobles d'Haití.

ecobranding para ong

Serveis:

Marca
Pàgina web
Difusió

L'encàrrec:

Endavant Haití!, és una petita ONG catalana que construeix cuines millorades en una petita població rural d'Haití. Les cuines millorades tenen una combustió més eficient que les tradicionals, són més segures, menys perjudicials per a la desforestació i per la salut de les famílies. Un petit acte amb un gran impacte positiu social i ambiental.
El repte, crear de zero la imatge de marca de l'ONG i dissenyar i executar la seva estratègia de comunicació i captació de fons comunicant els beneficis de les seves accions i realitzant una forta campanya de sensibilització i difusió sobre Haití.

Endavant Haití és un dels projectes més emocionants que hem fet a Xadoloco. La Maria és una de les fundadores d'aquesta ONG, va conèixer el poble de Mont-Organisé en un viatge que va canviar la seva vida. I ens fa molta il·lusió poder ajudar als seus habitants des d'aquí.

El projecte:

Vam dissenyar i executar la seva campanya de llançament que requeria, d'entrada, la creació de la seva imatge corporativa i de la seva pàgina web. Es va plantejar i executar una estratègia de comunicació a escala digital i una campanya de captació de fons que va incloure l'organització d'esdeveniments de presentació del projecte, debat i sensibilització sobre Haití, comunicant els valors de l'ONG i el seu projecte que va poder arrencar amb èxit en finalitzar la campanya.

imatges del projecte social a haiti proyecto social de cocinas saludables y sostenibles

Volíem que la identitat visual tingués un vincle clar amb Haití i que fos una imatge fresca i optimista.
L'elecció dels colors buscava transmetre aquesta energia positiva.

paleta de colors pel disseny de la marca de la ONG

La tipografia també havia de ser divertida i optimista, que connectés amb l'esperit de la gent d'endavant Haití i amb els habitants de MOnt-Realisé. Aquesta tipografia ens anava molt bé per al logotip, però per comunicar, a la web, fulletons, etc. Calia una tipografia més entenedora i llegible.

tipografia del branding del projecte social

Finalment per al logo, vàrem fer servir la fulla de palmera, que ens recorda els paisatges verds i salvatges d'Haiti, ajuda a transportar-nos al lloc, i transmetre el natural, autèntic, honest. I vàrem jugar amb la fulla, per a fer un guinyo a Haití i al poble de Mont Realisé incorporant les formes del poble i del país a la fulla.

creación de la marca Endavant Haití

I així, ja teníem el logotip d'Endavant Haití.

logotip del branding per la ONG

Finalment, hem organitzat esdeveniments per la recollida de fons d'Endavant Haití com xerrades i concerts.

peces de promoció d'esdevenimets pel projecte social de cuines més saludables i sostenibles peces de promoció d'esdevenimets pel projecte social de cuines més saludables i sostenibles

Conclusions:

Hi ha moltes causes que es poden assumir com a pròpies i lluitar per elles. A nosaltres ens agrada comprometre’ns amb projectes que directament aportin benestar o millora en la vida de les persones. És el que ens mou i n’estem orgulloses.

Visita la web d’endavant Haití i ajuda’ls a millorar les seves condicions de vida!